Стара вражда на нов глас предизвика поп певецът Миро Костадинов с изказването

...
Стара вражда на нов глас предизвика поп певецът Миро Костадинов с изказването
Коментари Харесай

Миро скочи на Руши Видинлиев

Стара вражда на нов глас провокира поп артистът Миро Костадинов с изявлението си в народен ефир.

Думите му бяха с подател по забравения му сътрудник Руши Видинлиев, който през последните години повече се изявява като артист, в сравнение с като музикант и основател на нови песни, написа Галерия.

Бившата дуетна половинка на „ Каризма “ възпламени фитила с рецензия към ария на сина на бизнесдамата Лора Виденлиева. Става въпрос за „ Хотел две звезди “, чийто кавър бе показан в „ Гласът на България “ от полуфиналиста Симеон Славев.

„ Парчето в никакъв случай не съм го причислявал към певческите осъществявания до през днешния ден. Но ти обаче го направи певчески, отлично! “, похвали гения Миро, а с думите си хвърли бомба към създателя на шлагера, засягайки го на тематика пеене.

Дамите в екипа на музикалното риалити се пробваха да омекотят напрежението което Костадинов вкара. „ Това е едно от обичаните ми части, доста ме зарадва с този избор. Като подарък го одобрявам, изпя го доста добре, вкара страст, имаш доста сила на сцената “, отсече Дара.

16-годишният младеж, който е от тима на Мария Илиева бе поласкан от ментора си, че представянето му е върховен пилотаж и сигурно на Руши би му харесало доста.

„ Освен това ти си от най-добре пеещи реализатори на български и те приветствам за това “, поласка го още тя. Макар и до известна степен думите на Каризмата да поотшумяха в предаването на bTV, сеирджии в гилдията бързо припомниха, че още от зародиша на кариерите си, Миро и Руши не мелят брашно дружно.

„ Миро си е вълк единак, никога не е бил другар с никого от мъжете в шоубизнеса ни. Обаче с Руши в тези години се опита да се прихване като за сламка, само че въобще не беше позволен и това доста му накърни достолепието ”, напомнят източници.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР